NAGRAĐUJEMO ČITATELJKE: Online kursevi engleskog jezika povodom 8. marta

Povodom Međunarodnog dana žena, udruženje KOLEKTIV UŽICE u saradnji s kompanijom LINK GROUP obezbeđuje besplatne online kurseve engleskog jezika.

368

BusinessAcademy, kao deo kompanije LINK group, poklanjanjem ovih kurseva pruža odličnu priliku svim damama koje žele da usavrše i unaprede svoje znanje engleskog jezika kako bi postale što uspešnije na privatnom i profesionalnom planu.

Ukoliko želite da dobijete jedan od ponuđenih besplatnih kurseva, potrebno je da na adresu office@kolektivuzice.rs pošaljete mejl sa subject-om Besplatan kurs 8. mart, u kom ćete napisati svoje ime i prezime. Tri dame će dobiti mogućnost da potpuno besplatno pohađaju kurs engleskog.

Ukoliko budete jedna od dobitnica, dobićete poklon-kod s kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete u formu koja se nalazi na dnu ove strane, dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje kursa.

Nakon logovanja na platformu, svakoj dobitnici će biti dodeljen kurs engleskog u skladu s nivoom znanja, koji će biti određen ulaznim testom. Ovo je samo jedan od načina na koji želimo da pokažemo koliko cenimo pripadnice lepšeg pola i koliko je bitno kontinuirano ulagati u svoje obrazovanje.

NAGRADNA IGRA JE ZAVRŠENA
Našim čitateljkama su podeljeni svi poklon-kodovi koji su nam bili na raspolaganju.
Zahvaljujemo se svim učesnicama i nadamo se da ćemo u budućnosti biti u prilici da ponovo učestvujemo u sličnim akcijama kako bismo nagradili što više naših pratilaca.