Startovao „Sportski miks“ na TV 5 Užice

563

U produkciji Udruženja „Kolektiv Užice“ od 15. avgusta 2016. godine na TV 5 Užice svakog ponedeljka u 20.00 emituje se „Sportski miks“, polučasovna emisija posvećena sportu u Užicu i okolnim opštinama.

Pokretač inicijative za emisiju „Sportski miks“ je Zoran Žeravčić, novinar sa 30-godišnjim stažom u sportskom novinarstvu i dopisnik „Sportskog žurnala“ iz Užica, u saradnji sa snimateljima i montažerima koji slobodno vreme posvećuju beleženju sportskih događaja u gradu i okolini.

„Sportski miks“ informiše o takmičenjima užičkih sportista i ekipa, ističe uspešne pojedince, talente i osvajače medalja na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Predstavlja i manje uspešne sportske kolektive i pojedince, zbog njihove istrajnosti da opstanu u sportu. Redovni deo emisije je Sportski vremeplov, u kome podsećamo na značajne datume iz istorije užičkog sporta – pružamo priliku bivšim sportistima da govore o starim vremenima, pobedama i porazima koji su im obeležili karijeru, čuvamo od zaborava značajne sportske događaje u Užicu, beležimo najveće domete sportista i ekipa u istoriji užičkog sporta.